Dip til alt,
der skal dyppes
Fritter, chips, vietnamesiske forårsruller og nye, sprøde grøntsager hænger uløseligt sammen med noget at dyppe i. Brug flydende urter i dip, mayo og pesto og kombiner urterne på kryds og tværs,
som du har lyst til.
Estragonmayo
Bland 3 spsk god mayonnaise og 1 spsk flydende estragon. Prøv også at lave chilimayo, hvidløgsmayo eller måske en med basilikum.
Ruccolapesto med ramsløg
Blend ruccola, lime, mandler, olivenolie, revet ost, flydende ramsløg, salt og peber til en cremet pesto.
Dilddip
Bland 3 spsk creme fraiche, 2 tsk flydende dild og 2 tsk flydende hvidløg.
Rosmarin- og timiandip
Bland 3 spsk creme fraiche, 2 tsk flydende
rosmarin og 2 tsk flydende timian.
Tip!
Den stensikre vej til en god chips-dip er en base af creme fraiche; men du kan også prøve kræfter