Northern Greens leverer

friske råvarer, flydende urter og dadler i hele Europa,

 365 dage om året.

Vi er en pålidelige og konsistent samarbejds-partner med kontor i Danmark og Spanien.

Vi har et stærkt fundament på det skandinaviske og europæiske marked og er det profesionelle

link mellem producenter og detailkæder i Europa.

 

Vi gør alt, hvad vi kan for at forenkle det komplekse. Derfor sælger vi frisk frugt, friske grøntsager og udvikler innovative forbruger-produkter som skaber værdi på bundlinjen for både producenter og detailhandlere.

Kort sagt er din succes vores succes.

Lad os vokse sammen

Vores daglige mål er at gøre vores kunders dag mindre kompleks

365 supply

I mere end et årti har vi sourcet, distribueret og solgt frisk frugt og grønt. Og det har vi gjort 365

dage om året.

7-dage hotline

Vores telefon er åben for haste-sager alle ugens dage. Vi er her for at du skal bekymre dig mindre og håndtere dine udfordringer.

Vi sætter en ære i at tale over 10 sprog. Logistiske udfordringer på tværs af landegrænser løses bare lidt nemmere på et fælles sprog.

10+ sprog

FoodInnovationHouse290819.jpg
food_innovation_house_Foto SorenGammelma

Logistik

Kort transporttid og en uafbrudt kølekæde er de bedste måder at opretholde god kvalitet og sikre lang holdbarhed af frugt og grøntsager.

Det stiller krav til hele forsyningskæden.

 

Vores logistiske partnere forstår alle behovet for effektivitet og præcise leveringstider til at leve op til vores høje leveringsstandarder.

IFS certificate

Organic certificate

Smiley Scheme

The Green Dot

Certificeret kvalitet

Kvalitet og fødevaresikkerhed er kernen i alt, hvad vi gør. Vi arbejder konstant på at forbedre fødevaresikkerheden i produktionen og forsyningskæden for at være et skridt foran de gældende regler.

 

Af denne grund er vi certificeret i henhold til IFS Broker Standard. Kravene vedrører kvalitetskontrolsystemet og HACCP-systemet (Hazard Analysis & Critical Control Points). De understøttes af de krævede detaljerede programmer, der er en del af kravene i GMP (Good Manufacturing Practice), GLP (Good Laboratory Practice) og GHP (Good Hygiene Practice).

 

Alle vores producenter er som minimum certificeret i henhold til GlobalGAP. Og vi besøger naturligvis regelmæssigt vores leverandører for at sikre overholdelse af kravene.

A91R7234_final.jpg

Verdens førende økologiske nation

Danmark var det første land, der etablerede regler for økologiske produkter. Det første, der etablerede organisk statskontrol. Og det første, der implementerede et økologisk mærke.

Vi sætter en ære i at støtte denne pionerposition.

Få mere information om Danmark og økologi lige her.